Servei de préstec

La biblioteca dóna accés a més de 25.000 llibres, 3.000 CD, 3.000 DVD i 68 revistes, per agafar en préstec.

El préstec és gratuït i permet endur-te a casa 30 documents (15 documents en paper, 6 DVD i 9 CD) durant 30 dies. Si necessites tenir-los en préstec més dies, pots fer fins a 3 renovacions personalment a la biblioteca, a través de l’espai personal, per correu electrònic o bé per telèfon. Només necessites disposar del carnet de la biblioteca, que és vàlid a totes les biblioteques públiques de Catalunya i també permet gaudir de descomptes culturals. Per més informació pots consultar la política de préstec: versió en català / versió en castellà i també la normativa reguladora per a l’obtenció del carnet.

Pots retornar els documents prestats personalment a la biblioteca així com a la bústia de retorn, ubicada a l’entrada de la biblioteca oberta les 24h del dia i tots els dies de l’any.

També pots descarregar-te llibres electrònics des del portal eBiblio Catalunya. Per saber com funciona aquest servei s’ha crat una guia d’ús, que pots consultar al següent enllaç: Guia d’ús d’eBiblio

Si no tenim el document (tant llibre com audiovisual) que necessites pots demanar que te’l portem d’un altre biblioteca, a través del préstec interbibliotecari. Aquest servei té un cost de 1,50 € per document sol·licitat i el rebràs en un termini de 10 dies.