Espais

La biblioteca de l’Ametlla del Vallès està dividia en diferent espais:

Sala infantil:  Espai dedicat a les primeres edats. Reuneix llibres de coneixements i d’imaginació per a primers lectors i fins als 12 anys. També cinema i música. Dins d’aquest espai hi pots trobar diferents espais, dels quals destaquem:

  • Racó de pares: Espai dedicat als pares, amb un fons que vol ser una eina de recolzament i ajuda en les tasques quotidianes d’educació i cura dels fills.
  • Espai de petits lectors: Aquest espai està format per contes d’iniciació a la lectura, per a petits lectors fins a 6 anys.
  • Contes d’imaginació: Composat per contes infantils dirigit a nens i nenes de 6 a 12 anys.
  • Pel·lícules i música: Aquí hi pots trobar CD’s de música així com pel·lícules infantils i aptes per a tots els públics.
  • Llibres de coneixement: En aquest espai hi pots trobar llibres relacionats amb el coneixement: animals, història, ciència, etc


Espai de premsa i revistes: Pots trobar-hi 68 títols de revistes especialitzades així com la premsa general i comarcal.


Espai d’imatge i so: Aquesta zona està dedicada als audiovisuals, hi pots trobar pel·lícules i música per a públic adult.

                   

 


Espai general: A l’espai restant hi trobaràs tot els fons documental d’adults així com taules per a treballar i/o estudiar.