Campanya “Canvia el xip. Recicla’ls!”

Participem en la campanya “Canvia el xip. Recicla’ls!” amb l’objectiu d’intensificar la participació de la ciutadania en la reducció de residus i de conscienciació sobre la recollida selectiva i el reciclatge d’aparells elèctrics i electrònics (AEE).

Les iniciatives que promovem són les següents:

Hora del conte. Divendres 14 de maig a les 17 h

Mitjançant la màgia, un conte i un taller, els petits descobriran la importància de reciclar i cuidar el planeta. Adreçada a infants a partir de 6 anys i les seves famílies. Us podeu inscriure a la biblioteca. Les places són limitades.

Exposició itinerant. Del 8 al 14 de juny

L’exposició itinerant consisteix en la instal·lació d’uns plafons explicatius sobre el reciclatge dels residus d’aparells elèctrics i electrònics (AEE) que pretenen informar i conscienciar la ciutadania de com gestionar correctament els AEE que ja no utilitzem.

Instal·lació punt verd de recollida AEE

Instal·larem un punt verd de recollida d’aparells elèctrics i electrònics (AEE) a la biblioteca.

La campanya “Canvia el xip. Recicla’ls” està impulsada pels departaments de Territori i Sostenibilitat i de Cultura de la Generalitat a través de les biblioteques públiques de Catalunya.