Inscripcions als tallers de la Diada de Sant Jordi

Aquí teniu els enllaços per fer les inscripcions als tallers que hem preparat per a la Diada de Sant Jordi. Hem organitzat tres torns per tal de mantenir totes les mesures de seguretat. Us heu d’inscriure en aquella franja horària que us vagi millor. Les places són limitades i el taller està adreçat als infants de primària.

Inscripcions al taller Ex-libris a càrrec de Can Xic. Un Ex-libris és una manera original i personal de marcar els nostres llibres. En aquest taller cadascú s’emportarà un segell personalitzat. Tots els participants es dissenyaran amb total llibertat i creativitat màxima el seu segell i el gravaran amb gúbies o llapis (segons edat) sobre goma especial.

PLACES EXHAURIDES A les 17 h

PLACES EXHAURIDES A les 18.15 h

PLACES EXHAURIDES A les 19 h

Inscripcions al taller Drac volador a càrrec de Can Xic. En aquest taller fabricarem un petit i creatiu enginy. Inventarem un divertit drac que mou les ales per volar. Cadascú el podrà pintar i dibuixar al seu gust.

PLACES EXHAURIDES A les 17 h

PLACES EXHAURIDES A les 18.15h

PLACES EXHAURIDES A les 19 h

També, a la Sala Teatre, podeu gaudir de l’espectacle-conte No hi havia una vegada a càrrec de Les Lloronas.

La Pia, la Lia i la Mia són les Guardianes del Gran Llibre dels Contes, un volum mil·lenari que recull tots els contes populars. Avui els hi toca explicar un conte al públic, però es troben amb un contratemps. El Gran Llibre està buit! Els personatges han fugit, deixant totes les seves coses, i no poden explicar cap conte. Així que decideixen convertir el que els hi semblava una catàstrofe en una nova oportunitat. Decideixen inventar-se un conte elles amb el poder de la imaginació i el joc.

“No hi havia una vegada és viatge al món dels contes. Un espectacle que parla del poder de la creativitat amb un imaginari comú; els contes tradicionals de tota la vida.”

Les entrades per l’espectacle-conte les heu de sol·licitar a la plataforma entrapolis. PLACES EXHAURIDES

Bona Diada a tothom!