Serveis en línia

 

Fes des d’aquí gestions en línia sense passar per la biblioteca. Pots reservar documents i ordinadors, renovar els teus préstecs, sol·licitar el carnet… tot amb un sol clic per fer-t’ho d’allò més fàcil!

Espai personal: Per poder gestionar en línia els tràmits de la biblioteca accedeix al teu espai personal. Cal que et validis amb el número de carnet de la biblioteca (el codi de barres) i el PIN (data de naixement)

Des d’aquest espai pots:

  • Accedir a les teves dades personals
  • Fer reserves de documents, veure els documents en préstec i renovar-los
  • Modificar les dades personals i el PIN
  • Activar les cerques preferides i l’historial de préstecs, fer llistes de documents i subscriure’us al butlletí de novetats
  • Valorar i comentar documents

Sol·licitar el carnet de la biblioteca: El carnet de la biblioteca és gratuït. Per obtenir-lo només cal que omplis el formulari corresponent i triïs una biblioteca on passar a recollir-lo amb el teu DNI/NIE o passaport. Accés al tràmit.

Per més informació pots consultar la pàgina web de la Biblioteca Virtual, on pot ampliar informació relacionada amb els serveis en línia, informació relacionada amb altres biblioteques, recomanacions, bases de dades, etc

Aplicació per a dispositius mòbils: BibliotequesXBM és l’aplicació desenvolupada per la Diputació de Barcelona on pots trobar informació relacionada amb les biblioteques de la xarxa. Pots trobar i situar en el mapa  les activitats i biblioteques més properes al punt on et trobes o respecte la localització que indiquis. La informació bàsica de cada biblioteca inclou horaris, localització en el mapa, com arribar-hi, dades de contacte i activitats programades.

A més, si et valides amb les dades del teu carnet, pots fer servir el codi de barres que genera l’aplicació per accedir a tots els serveis de les biblioteques,  (pots desar diversos carnets). També consultar el catàleg i el teu espai personal. També et permetrà reservar sessions per utilitzar ordinadors d’Internet a les biblioteques.