Formació de lectors i taller d’escriptura

La Lola Tresserras és la conductora del taller i està dirigit a totes les persones que vulguin conèixer l’ús de les formes narratives i tinguin ganes d’expressar-se mitjançant la paraula. No cal cap formació literària, només gust per la literatura.

Trobades quinzenals a les 17.30 h 

INSCRIPCIONS TEMPORADA 21-22 AQUÍ

Formació de lectors i taller d’escriptura

La Lola Tresserras és la conductora del taller i està dirigit a totes les persones que vulguin conèixer l’ús de les formes narratives i tinguin ganes d’expressar-se mitjançant la paraula. No cal cap formació literària, només gust per la literatura.

Les trobades les farem quinzenalment a les 17.30 h a la Sala Polivalent de la biblioteca.

INSCRIPCIONS AQUÍ

  • Dijous 14 d’octubre
  • Dimarts 26 d’octubre
  • Dimarts 9 de novembre
  • Dimarts 23 de novembre
  • Dijous 2 de desembre
  • Dijous 21 de desembre