BiblioLab d’art i tecnologia a l’escola Bertí i a l’escola Els Cingles

La pròxima setmana engeguem el BiblioLab “Explorant-nos amb l’art i la tecnologia”.

El taller consta de 4 càpsules i crearem projectes interactius combinant conceptes i tècniques artístiques amb diverses eines tecnològiques com Scratch, Arduino, mBot, Makey-makey o micro:bit. Cada càpsula està inspirada en obres d’art emblemàtiques d’artistes dones que ens permetran crear espais de debat i reflexió sobre la nostra pròpia identitat i els fenòmens socials que ens envolten. El taller s’impartirà als alumnes de 5è de primària de l’escola Bertí i de l’escola Els Cingles durant l’horari lectiu.

El taller és a càrrec de les professionals de Cosicosa.

Recordeu que disposem de kits de robòtica mBots per agafar en préstec.

Aquí per veure la disponibilitat.

I també de targetes “Scratch Cards” amb les quals, d’una forma fàcil i ràpida, podeu aprendre a programar amb Scratch.

Visiteu els #Reptesclubderobòtica al nostre canal de YouTube!