Estrenem llibret amb la programació!

Molt il·lusionades de presentar-vos el llibret que conté la programació trimestral de la biblioteca. Fem difusió al màxim per arribar a molta més gent!

El podeu consultar aquí.

Atenció! A causa de la COVID19 és possible que hi hagi alguna modificació. Consulteu l’agenda de la web o bé ens truqueu.

Adjuntem la notícia que s’ha publicat al respecte a la web de l’Ajuntament de L’Ametlla del Vallès:

Coincidint amb l’inici del primer trimestre de l’any, l’àrea de Cultura de l’Ajuntament ha editat un llibret anomenat la Biblioon es recull tota la programació de la biblioteca Josep Badia i Moret dels mesos de gener, febrer i març de 2021.

La publicació conté de forma temàtica la informació sobre hores menudes, hores del conte, tallers, clubs de lectura, tertúlia… Hi trobareu: data, horari, sinopsi… El llibret es trobarà en equipaments municipals així com a diferents comerços del poble.

A més del llibret us podeu informar de tot allò que s’organitza des de la biblioteca tot consultant www.biblioametlla.cat , seguint a les xarxes socials el compte @biblioametlla o passant pel taulell i preguntant, us informarem de tot.