25a Setmana de la ciència

Del 14 al 29 de novembre se celebra a Catalunya la 25a Setmana de la Ciència

Durant la Setmana de la Ciència es porten a terme tot un munt d’activitats de disseminació científica arreu del nostre territori. Jornades de portes obertes, exposicions, xerrades, jocs, tallers científics… tot un ventall de possibilitats al teu abast.

Aquí us deixem l’enllaç de les activitats.

I recordeu que encara sou a temps per visitar l’exposició Super Women, Super inventors de la Sandra Uve! Un recorregut de retrats de dones inventores il·lustrades amb aquarel·la i tinta xinesa.

Sandra Uve, nom artístic d’Alejandra Villanueva, és una il·lustradora, dibuixant de còmics i escriptora catalana, autora, entre altres, de les novel·les gràfiques Hora Zulú, Los Juncos o Supermujeres superinventoras : ideas brillantes que transformaron nuestra vida. A més a més, també és divulgadora científica i ens està acompanyant, aquest mes de novembre, a les visites escolars amb els alumnes de 6è. El taller Salvem els oceans és tot un luxe que no deixa indiferents a infants i adults. Parlem de microplàstics, de sostenibilitat, de consum, d’activisme, d’art i de ciència!


Tenim disponible el llibre Supermujeres superinventoras : ideas brillantes que transformaron nuestra vida