#Reptesclubderobòtica

Proposta de robòtica i  creativitat

La biblioteca us proposa, de la mà de la Cristina Valero de CosiCosa, participar en un projecte els mesos de juny i juliol.

Un cop al mes, a través del canal de YouTube de la biblioteca, trobareu una sèrie de reptes de robòtica i creativitat dirigits als infants.

La finalitat és la descoberta i la pràctica entorn del món de la robòtica i la creativitat des de casa. Coneixement, curiositats, experimentació i reptes que faran ballar el cap a infants i adults en un espai educatiu i lúdic.

Si desitgeu, podeu enviar-nos els vostres reptes a l’adreça de correu electrònic de la biblioteca biblioteca@ametlla.cat  perquè els compartirem a les nostres xarxes socials (Facebook, Instagram o Twitter). Només us demanem tenir cura de no sortir a les imatges que ens envieu!

Volem conèixer les vostres creacions!

Ens trobareu aquest mes de juny al canal de YouTube de la biblioteca.

Us animeu?