Reobrim la biblioteca!

Gràcies al treball conjunt de l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès i del nostre equip, reobrim les portes de la biblioteca i tornem a oferir els serveis que havien quedat aturats per la crisi sanitària causada pel covid-19.

Quan?

A partir del dimarts 9 de juny.

Quins serveis presencials oferim?·     Préstec amb cita prèvia. Hauràs de demanar la cita prèviament via formulari, missatge de correu electrònic o trucant per telèfon a la biblioteca. Un cop rebem el teu missatge, procedirem a buscar els documents reservats (si has fet petició) i a confirmar-te per correu electrònic o per telèfon la reserva i el dia i hora de la cita per venir a la biblioteca.

·     Devolució de documents a la bústia de retorn.

·     Servei d’informació bibliogràfica.

·     Consulta de documents exclosos de préstec. El temps es limitarà a una hora diària per usuari.

·     Únicament es podrà accedir a alguns espais de la la sala d’adults i sala de revistes.

Quin horari?

·     Tardes de dilluns a dijous: de 16.30 a 19.30 h

·     Matins de divendres: de 10 a 13 h

Continuem amb els serveis virtuals?

Sí, seguim fent difusió de les novetats i proposant activitats i serveis virtuals a través de la nostra web i les xarxes socials (Facebook, Instagram i Twitter). No us oblideu del servei de préstec electrònic a la plataforma eBiblio.

Teniu dubtes?

Contacteu amb nosaltres mitjançant el telèfon 93.843.19.66, a través de les xarxes socials i per correu electrònic a l’adreça biblioteca@ametlla.cat.

No t’oblidis de:

Portar el carnet de la biblioteca, una bossa per carregar les teves lectures i la mascareta.

Vine a compartir lectures!