Xerrada amb l’escriptora Isabel-Clara Simó

Lletres en Viu

Xerrada amb l’escriptora Isabel-Clara Simó

Biblioteca Josep Badia i Moret. L’Ametlla del Vallès

 

El passat 18 d’octubre vam gaudir de la xerrada de l’escriptora i periodista Isabel- Clara Simó, gràcies a la col·laboració de la Institució de Lletres Catalanes, dins el programa Lletres en viu.

La sessió s’inicià amb la presentació de la conductora del Club de lectura, en aquest cas la tertúlia literària gira al voltant de la novel·la La salvatge, Premi Nadal 1993. Va ser l’excusa perfecta per reconèixer la seva perseverança i defensa de les llibertats en el que va ser un petit homenatge a la seva trajectòria artística i vital dins el món literari. Al darrera la Regidoria de Cultura i la Biblioteca Josep Badia i Moret vam fer possible una trobada d’allò més càlida.

Envoltada d’amics, veïns i lectors Isabel-Clara Simó va fer gaudir d’una tarda plena de moments i anècdotes en un ambient distès i ple d’humor, una escriptora que enamora als lectors pel seu estil atractiu, i que va deixar sentències com “Sapere aude, atreveix-te a pensar”.

L’emoció i l’agraïment mutu entre l’escriptora i els assistents van donar per finalitzada una trobada de dues hores envoltada de la seva peculiar ironia.

 

 

.