Aquest mes recomanem

No saps què llegir? Et donem un cop de mà!

 

 

 

Avi. La veritable confessió de Charlotte Doyle

No hi ha gaires noies de tretze anys acusades d’assassinat, jutjades i declarades culpables. Jo en vaig ser una. I la meva història, tot i haver passat força anys enrere, té prou valor per ser explicada. Alerta, però: si les idees fortes i l’acció us ofenen, no la llegiu. Jo intentaré explicar la veritat, tal com la vaig viure.

 

 

 

 

Dahl, Roald.  Algú com tu

Una tranquil·la mestressa de casa que ordeix el crim perfecte. Un vell tatuador arruïnat a qui li plantegen una oferta tan sucosa com enverinada. Un home de negocis perfeccionista que es desespera quan un desagradable personatge li desmunta la rutina quotidiana. Un passatger d’un vaixell que ho arriscarà tot per guanyar una aposta impossible. A Algú com tu, Roald Dahl explora els conflictes d’identitat i desplega magistralment el seu mortífer i macabre humor negre.

 

 

 

El-Hachmi, Najat. Mare de llet i mel

Mare de llet i mel narra en primera persona la vida de Fatima, una dona del Rif que ja adulta, casada i mare deixa la seva família, el poblet on ha nascut i emigra sola amb la seva filla a Catalunya, on malda per tirar endavant. Articulada com un relat oral en què la Fatima torna al cap dels anys de visita a la casa familiar i explica a les seves germanes tot el que ha viscut, s’hi narren les dificultats de tota mena amb què es troba i l’escissió profunda entre els dos mons.

Un retrat ric, realista i convincent del conflicte emocional i de la complexa realitat cultural, social i personal que comporta la condició de mare immigrant. I alhora un fresc complet del món rural rifeny i del que suposa ser dona avui dia.

 

 

 

 

Teckentrup, Britta. Les 4 estacions des del gran arbre

Busca als amagatalls del gran ARBRE i trobaràs tot un món ple de vida en cada pàgina!

Un àlbum sobre la importància dels arbres a la primavera, l’estiu, la tardor i l’hivern.

 

 

Kulot, Daniela. El cocodril enamorat

Des de fa un temps el Cocodril està intranquil.

A vegades té fred, a vegades té calor,  a vegades està molt trist i d’altres està tan content que voldria abraçar el món sencer. Està clar: el Cocodril està enamorat.

Però té un problema…

 

 

 

 

Bielinsky, Claudia. La casa dels petons

Aquest osset va amunt i avall per tota la casa buscant petons.

Aixeca les solapes i descobriràs qui hi viu.

Benvinguts a la casa dels petons!