“Filmpaints”: exposició de pintura sobre cinema i sèries a la Biblioteca

Durant el mes de desembre i gener la Biblioteca acollirà una exposició de Lluís Pérez. L’artista explica que Filmpaints combina les seves dues passions: la pintura i el cinema.

Diu en Lluís Pérez que “després de treballar durant més de vint anys com a actor, ara tinc la sort de poder combinar aquest ofici amb la pintura. El cinema i les sèries de televisió em nodreixen d’imatges que no em puc estar d’immortalitzar en un quadre. El primer pas és triar quina és aquella imatge que millor defineix la pel·lícula, que millor transmet la seva essència. Després, escollir quina és la mida ideal del quadre per traslladar aquesta imatge. I arriba el pas clau: pintar-lo, amb acrílic sobre tela. Finalment la tela buida cobra vida. I és en aquest moment quan les obres defineixen l’espai on s’ubiquen, essent capaces de dotar-lo de personalitat única, precisa i alhora, molt propera.

FilmPaints no són tan sols quadres. Perquè els quadres no han de ser una simple pintura. Poden ser un moment. Una història: passada, futura i sobretot, present. I FilmPaints és tot això. I molt més.”

Passa per la Biblioteca a gaudir d’aquesta exposició, et sorprendrà, t’ho garantim. Ah! i aprofita per emportar-te aquella pel·lícula que fa tant que no mires.